Search job

Dossierbeheerder / Accountant vooruitstrevend kantoor - Zelzate

Experten in boekhouding, accountancy en fiscaliteit die zich richten naar starters, KMO's en grote ondernemingen en hen een FULL-service bieden. Dat is dit kantoor samengevat in 1 zin.
Hun klanten in al hun levensfases van de onderneming bijstaan, daar gaan ze voor.

Kan jij jezelf vinden in deze visie? Dan is dit misschien wel de volgende uitdaging in je carrière!

Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit:

  • Je hebt minstens 4 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.
  • Je bezit minstens een bachelordiploma Accountancy- Fiscaliteit. Ben je in het bezit van een master? Dan ben je uiteraard ook welkom!
  • Je hebt voeling met digitaal boekhouden. Heb je al enige ervaring met Yuki? Super!

Je Functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit:

  • Je verstrekt boekhoudkundig avies aan je eigen klantenportfolio. Je helpt hen hun resultaten zo optimaal mogelijk te houden en bent hun praatpaal voor alle mogelijke problemen.
  • Je voert eindbesprekingen samen met klanten en kan samen met hen een band opbouwen.
  • Verder voer je de volledige boekhouding en in dit van A-Z. Hiertoe behoort het inboekwerk, de eindafsluitingen en de fiscale aangiftes. Zo verlies je je voeling met het volledige dossierbeheer niet.

Wat zij jou als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant zullen bieden:

  • Je komt terecht in een omgeving die volop bezig is met een moderne manier van boekhouden. Met de nieuwste softwares op de markt blijf jij up to date en kan jij je een boekhouder van de toekomst noemen.
  • Je collega's maken je werkplek tot je nieuwe thuis. Hier steunt en helpen ze elkaar om als een team het werk af te leveren. Je staat er dus niet alleen voor.
  • Je krijgt een salaris aangeboden dat zal worden afgestemd op jouw kennis, ervaring en uiteraard ook motivatie. Ook bedrijfswagens staan ter beschikking indien je dat zelf wenst.
  • Heb je IAB-Ambities naar de toekomst toe? Dan kan je hier alvast je stage aanvangen en zo je titel behalen!

Zin in deze functie? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply @ austinbright.com.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook onze website: www.austinbright.com

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

Keywords: dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscality / fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / accountantskantoor / Zelzate