Search job

JNR DOSSIERBEHEERDER MODERN & GEDIGITALISEERD KANTOOR ANTWERPEN

Wil je aan het werk in een boekhoudkantoor dat je stap voor stap zal opleiden tot een echte dossierbeheerder? Dan zit je bij dit kantoor meer dan goed. Zij bieden jou een positie aan in een groeiend kantoor met een mooie reputatie. Dankzij een goede begeleiding en verschillende opleidingen heb je de kans om je capaciteiten hier volledig te ontwikkelen. Je wordt ontvangen door een 20-tal collega's die je bij elke stap van de weg bij zullen staan.

JUNIOR DOSSIERBEHEERDER OPDRACHT

  • In deze sterk gedigitaliseerde omgeving bestaat je takenpakket uit veel meer dan louter inboekwerk. Je behandelt dossiers van A-Y en zorgt ervoor dat de belangrijkste voorbereidingen afgehandeld zijn. Uiteraard wordt je niet zomaar voor de leeuwen gegooid, je zal waar nodig geassisteerd worden door een Senior.
  • Je staat al meteen in direct contact met klanten en helpt een vertrouwensrelatie op te bouwen. De combinatie van jouw sociale vaardigheden en de manier waarop je advies geeft zorgen ervoor dat klanten echt weten dat ze op jou kunnen rekenen.

JUNIOR DOSSIERBEHEERDER PROFIEL

  • Je beschikt over een Bachelor/Master in Accountancy/Fiscaliteit
  • Je bent leergierig en gemotiveerd om steeds bij te leren. Uitdagingen schrikken je niet af maar motiveren je juist om steeds dat extra stapje verder te gaan.
  • Zowel op verbaal als non-verbaal vlak, kom je natuurlijk over. Je beseft dat een goede relatie met de klant van groot belang is en dat een eerlijke manier van communiceren hierbij centraal staat.

JUNIOR DOSSIERBEHEERDER AANBOD

  • Je komt terecht in een omgeving die ervaring heeft met het opleiden van Juniors. Je kan er dus zeker van zijn dat je opgeleid wordt door mensen die weten wat ze doe en dankzij deze knowhow zal je zelf ook kennisgewijs enorm snel vooruitgaan.
  • Je hebt de kans om op termijn door te groeien en zelf dossiers af te handelen. In deze innovatieve en gedigitaliseerde omgeving gaat jouw vakkundigheid niet verloren, in tegendeel, het wordt er extra opgemerkt.
  • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kan je verloning stijgen tot 40 000 per jaar, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een onkostenvergoeding, GSM, etc.

Zie je het al helemaal zitten om hier aan de slag te gaan? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Keywords: dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscality / fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / accountantskantoor / Antwerpen/ Office management