Search job

Accountant / Dossierbeheerder - Carrièregroei - hartje Aarschot

Met 2 vestigingen in Vlaams-Brabant is dit IAB accountantskantoor al meer dan 30 jaar een welbekende financiële partner voor eenmanszaken, KMO's en grote ondernemingen die op maat gemaakte en persoonlijke dienstverlening verwachten van hun accountant en dossierbeheerders.

Voor het kantoor te Aarschot, waar het team uit 25 collegiale medewerkers bestaat, zijn ze momenteel op zoek naar een dossierbeheerder / accountant die reeds enkele jaren ervaring heeft maar ook nog een sterke honger naar kennis bezit.

Accountant / Dossierbeheerder - Functie

Je groeit door tot het punt waar je een eigen gediversifieerd portfolio (voornamelijk KMO's) volledig autonoom beheert gaande van het opstellen jaarrekeningen en fiscale aangiften tot het bespreken van de resultaten met je klanten en het opstellen van adviezen.

Om dit te realiseren krijg je de nodige ondersteuning van de senior collega's maar krijg je ook toegang tot een brede waaier van bijscholingsmogelijkheden (IAB/BIBF, Fiscale Hogeschool, Seminaries van beroepsverenigingen,…)

Accountant / Dossierbeheerder - Profiel

  • Graduaat, Bachelor of Master in een boekhoudkundige en/of fiscale richting
  • Minstens 3 jaar ervaring als dossierbeheerder / boekhouder / accountant in een fiduciaire
  • Je bent leergierig en hebt de sterke ambitie om je te ontwikkelen tot volwaardig A - Z dossierbeheerder.

Accountant / Dossierbeheerder - Aanbod

  • Een functie in een gevestigde waarde in de fiduciaire markt waarin je op goed onderbouwde manier je carrière verder kan ontwikkelen naar A-Z dossierbeheerder / accountant.
  • Cursussen, seminaries, bijkomende opleidingen, IAB/BIBF kosten,… worden volledig vergoed door het kantoor.
  • Er worden korte en efficiënte communicatielijnen gehanteerd waardoor de nodige informatie vlot bij jou terecht komt.
  • Het kantoor is gelegen in het hartje van Aarschot met vele eet- en drinkgelegenheden in de directe omgeving voor leuke after-works.
  • Een competitief startloon dat, afhankelijk van je huidige ervaring, kan oplopen tot € 3500 bruto per maand en jaarlijks geëvalueerd zal worden.
  • Bijkomende voordelen bestaan uit netto vergoedingen, maaltijdcheques, groepsverzekering,…

Interesse in deze uitdagende vacature waarin je je nooit zal vervelen? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten en stuur je CV naar apply @ austinbright.com!

We zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk zeker ook eens onze website www.austinbright.com

Keywords: dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscality / fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / accountantskantoor / Aarschot