Search job

Auditor voor modern kantoor met aangename sfeer - Sint-Niklaas

In dit multidisciplinair kantoor zijn zowel accountants, belastingsconsulenten als bedrijfsrevisoren werkzaam. Het is dus een zeer dynamische en gevarieerde omgeving om in te werken, aangezien je wel vaker zal samenwerken met iemand die een andere functie uitoefent dan jou. Op die manier wil dit kantoor eigenlijk de beste service bieden aan hun klanten, door zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Voor hun is een duurzame vertrouwensrelatie met klanten van cruciaal belang. Ook op de werkvloer wordt een goede relatie, gebaseerd op duidelijke communicatie, aangemoedigd. Een goed functionerend team dat onderling goed overeenkomt is voor hun de basis en ze zien dit zelfs als de sleutel tot succes voor het bieden van een goede service naar klanten toe.

Auditor: opdracht

 • Je staat in voor de financiële audits van klanten en bent dus verantwoordelijk voor de controle van financiële verslagen, rapporten, e.d.
 • Je voorziet je klanten daarna van een gepersonaliseerd advies en bespreekt hoe er best gehandeld wordt naar de toekomst toe. Het is dus echt de bedoeling dat elke klant individueel behandeld wordt en een op maat gemaakte service ontvangt.

Auditor: profiel

 • Je hebt een Master behaald in een economische richting.
 • Je beschikt over ongeveer 3 jaar ervaring dat je opdeed bij een ander audit- of bedrijfsrevisorenkantoor.
 • Je werkt graag in teams om op die manier samen de best mogelijke resultaten te boeken.

Auditor: aanbod

 • Indien je graag je IBR titel wil halen zal dit kantoor je hier volledig in steunen.
 • Je komt terecht in een mooi, open en modern kantoor waar je met plezier naartoe gaat. Ook je collega's zullen ervoor zorgen dat je nooit tegen je zin komt werken. Er heerst hier namelijk een aangename, collegiale sfeer op de werkvloer.
 • Je krijgt de kans te werken met een interessante klantenportefeuille die zowel uit nationale als internationale klanten bestaat. Je zal dus deel uitmaken van een kantoor dat een belangrijke plaats inneemt op de markt.
 • De job is een combinatie van teamwork en autonoom handelen. Je geniet dus van het beste van twee werelden: een eigen persoonlijk agenda waar je zelf voor instaat én een takenpakket dat je deelt met je team.
 • Je vormt hier met andere woorden een echte meerwaarde binnen het kantoor en helpt mee verder bouwen aan de toekomst.
 • Je salaris kan oplopen tot 56 000 euro bruto per jaar, met daarbovenop nog extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een bedrijfswagen, onkostenvergoeding, groeps- en hospitalisatieverzekering, etc.

Denk je dat dit iets voor jou is? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Neem zeker ook is een kijkje op onze website die nog veel andere vacatures bevat: www.austinbright.com

Keywords: Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Accountant / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / Boekhouder / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / Audit / Auditor / IBR / Accountantskantoor / Sint-Niklaas /